Filtras

Categories
more... less
Kaina
102 1199
Gamintojai
more... less
Energijos efektyvumo klasė
more... less
Filtras

Informacija

Atsiliepimai

Pirkau saldytuva likau patenkintas aptarnavimu ir greitu pristatymu ir pigiausia kaina

Gintaras
2016-05-27 21:29:06

Pirkau šaldytuvą. Esu labai patenkintas Technoauros darbu. Net iškylus tam tikrom problemom, nesusietom nei su Technoauros darbu, nei su transportavimu, aptarnavimo tarnyba suveikė greitai ir profesionaliai. Martynas tikras profas. Labai didelis ačiū jam. Jeigu prireiks pirkti dar ką nors, pirmiausiai ieškosiu reikiamos prekės čia. Rekomenduoju visiems.

Konstantin
2016-01-07 10:53:58

Ziurejome saldytuva ir parduotuvese, ir internete.Netiketai, pirma karta, radau sia internetine parduotuve.Surizikavome uzsakyti, nes kaina buvo pati maziausia. Nustebome.Iskart susisieke su mumis, preke pristate per pora dienu.Saldytuvas be pazeidimu, toks, koki ir ieskojome. Planuojame keistis virykle, tai pirksime tik sioje parduotuveje. Rekomenduoju! Sekmes komandai ir, tikiuosi, "nesugesite" :)

Vaida
2015-09-30 18:54:05

Šaldymo įranga

117 prekės.
  • Šaldytuvai
  • Šaldikliai
    Šaldikliai, šaldikliai dėžės, šaldikliai su akcija, šaldikliai internetu, automobiliniai šaldikliai, šaldikliai no frost, šaldikliai kainos. zanussi šaldikliai, atlant šaldikliai, indesit šaldikliai, beko šaldikliai, whirpool šaldikliai, snaigė šaldikliai, blomberg šaldikliai, liebherr šaldikliai electrolux šaldikliai
  • Šaldymo dėžės
    Dėžės, šaldymo dežė, saldiklių kainos, saldymo