Filtras

Categories
more... less
Kaina
63 4084
Gamintojai
more... less
Energijos efektyvumo klasė
more... less
Filtras

Informacija

Atsiliepimai

Į šią internetinę parduotuvę atkreipiau dėmesį dėl mažesnės, lyginant su kitais kitomis parduotuvėmis, ieškomos prekės (skalbyklė) kainos. Kadangi ši parduotuvė man asmeniškai buvo mažiau žinoma, tai, prisipažįstu, nerimavau dėl paties užsakymo vykdymo. Nusprendžiau iš pradžių paskambinti. Gavus iš vadybininko Martyno aiškius ir greitus atsakymus (tas, beje, dažnai nepavyksta, skambinant internetinių parduotuvių nurodytais telefonų numeriais), nusprendžiau prekę įsigyti čia. Ir nenusivyliau. Prekė buvo pristatyta greitai ir laiku, kaip ir buvo sutarta, o iškilę klausimai dėl įsigytos prekės papildomų garantijų irgi buvo operatyviai išspręsti.

vaidas
2017-08-11 09:09:34

Esu labai patenkinta greitu prekių pristatymu.Užsakiau prekes sekmadieni o antradieni iki pietų jau gavau.Maloni vadybininko Martyno konsultacija iškilus klausimui.Linkiu sėkmės ir rekomenduoju šia įmonę.Dirba patikimai :)

Diana
2015-12-01 20:19:33

Ieškojau televizorių. Teko kreiptis i kelias internetines parduotuves ir sulaukiau greita ir konstruktyvu iš technoaura.lt p. Martyno informacija kaip ir kuri televizorių įsigyt. Viskas praėjo sklandžiai ir greitai nuo pirkimo iki pristatymo.

Igoris
2016-06-30 19:14:01

Montuojama technika

470 prekės.